Tung helg i Tromsø

Det ble ikke helt slik vi hadde håpet på i kampene mot Sandefjord og Nidaros. 0 poeng og 1-7 i målforskjell etter helga gir ekstra press inn mot de neste kampene.

Selv om resultatene kanskje sier noe annet, så mener vi å si at begge kampene i Tromsø var relativt jevnspilte.  Når det er sagt, så viser våre motstandere mye større besluttsomhet i de avgjørende situasjonene fremfor begge «boksene» og det blir helt avgjørende i disse typer kamper.

Mot Sandefjord var stillingen 0-0 frem til siste minutt i 1.omgang. Skåringen var en god kvalitet etter et volleyskudd som sendte ballen i det lengste hjørnet bak en sjanseløs Christian Larssen. Derfra og ut kampen ble det et jag om utligning, men på denne jakten ble vi straffet hardt i overganger i mot. Til slutt endte kampen 1-3, der vårt mål ble satt inn av Christer Johnsgård.

Kampen mot Nidaros ble heller ikke den oppturen vi hadde håpet på. Vi skaper riktig nok ganske mange sjanser, spesielt i slutten av 1.omgang, men når det ikke gir tellende resultater lurer Nidaros inn både 1-og 2-0 før pause. I 2.omgang kom to nye baklengs som til slutt ga 4-0 tap. Ingen god følelse, men en følelse som virkelig bør gi gnist i de kommende treningsukene.

2.januar kommer vår nord-norske kollega Sjarmtrollan på besøk til Ankeneshallen. Det er en historisk begivenhet med eliteseriespill i futsal i Narvik og derfor håper vi så mange som mulig tar turen for å backe oss opp i kampen om tre viktige poeng.