Tidenes Nordpolenhelg?

Hei, og hjertelig velkommen til Ankeneshallen for årets utgave av nyttårscupen!

jubelSom alltid er det en stor glede å få ønske spillere, dommere, støttespillere og ikke minst deg som publikummer hjertelig velkommen til oss i Ankeneshallen. Årets utgave har 22 lag fra byer og tettsteder rundt om i våre nordligste fylker. 15 herrelag og 7 damelag skal kjempe om heder og ære ute på gulvet. Jeg kan garantere deg noen flotte opplevelser fra tribuneplass med så mange gode spillere i aksjon.

For oss i Nordpolen ga 2014 mange gode øyeblikk. Høydepunktet var definitivt kvalifiseringshelga i Bergen der vi, i konkurranse med 7 andre lag, til slutt ble stående igjen som vinnere med opprykk som premie.

Det har gitt oss muligheten til å få spille historiens første eliteseriekamp i futsal her i Narvikregionen. Dette er vi unektelig stolte av. Når det er sagt, så vil vi veldig gjerne at dette ikke bare blir en engangsgreie. Derfor er 3 poeng mot våre gode motstandere i Sjarmtrollan viktig i jakten på fornyet eliteseriekontrakt. I denne jakten kan du være med å bidra som vår 6. mannJ, så lover vi at vi skal gjøre alt vi kan ute på banen. Sammen er vi dynamitt!

Helt på tampen ønsker jeg å takke alle som har hjulpet oss i forberedelsene av både seriekampen og turneringa. Ingen nevnt, ingen glemt , men dette arrangementet hadde vært umulig å gjennomføre uten så god støtte i lokalmiljøet og det lokale næringslivet.

Da gjenstår det bare å ønske masse lykke til, og tusen takk for at du er med oss her i helga.

 

På vegne av Nordpolen FF

Andreas Markussen.