Tap mot Sjarmtrollan

Nordpolen guttene tapte dagens siste kamp.

Stillingen ved siste fløytesignal var 6-3 i favør Sjarmtrollan. Målscorere for Nordpolen var:
Børge 2 og Øvind 1.

Dette var en merkelig kamp fra Nordpolens side, og resultatet lyger litt. Nordpolen starter kampen godt og har flere store sjanser de første minuttene, og det skulle vise seg at marginene ikke var på vår side idag. Istedet, litt mot spillets gang scorer Sjarmtrollan to ganger før Nordpolen kvitterer. 2-1 og Nordpolen presser på. Etter nok et stolpeskudd fra Nordpolen kontrer Sjarmtollan inn 3-1 15 sekunder før pause. Det skal sies at Sjarmtrollan-spilleren på dette målet kanskje var Norges heldigste mann akkurat i disse sluttsekundene. Måten han fikk ballen med seg gjennom 3 Nordpolen-spillere oppsummerte hvordan marginene ikke var på Nordpolens side i denne kampen. Hvordan han fikk ballen med seg er umulig å beskrive, men for de som har spilt Fifa på konsoll, vet hvordan man kan «bugge» ballen med seg. Rett og slett en komisk situasjon.
Nordpolen forsøker å presse på i andre omgang, men det samme skjer igjen. Sjarmtrollan kontrer inn 1 mål før Nordpolen reduserer til 4-2. Nordpolen føler de fortsatt er med i kampen og presser fortsatt på, før noe som også bekrefter manglende marginer skjer. Et tilsynelatende ufarlig skudd som ser ut til å gå himmelhøyt over og utenfor går via en Nordpolen-spiller og rett i eget bur, 5-2!
Litt av luften går ut av Nordpolen-ballongen, og Sjarmtrollan kombinerer seg fint til 6-2 ledelse. På tampen av kampen pynter Nordpolen litt på resultatet. Og sluttsignalet blåses, 6-3 til Sjarmtrollan som gjorde en god kamp i dag og har bra effektivitet samt en meget god keeper helt bakerst. Nordpolens første tap denne sesongen, og vi gratulerer Sjarmtrollan med en viktig seier.

Nordpolen-sjefen Raymond Johnsen kommenterer kampen slik; «vi lede fortsatt serien med et poeng, så det e opp t oss sjøl nu».
Vi håper at guttene har skjønt at man ikke kan hvile seg til seier og møter opp mannsterke i morgen klokken 11.50 og peiser på.

Vel møtt!