Synspunkter fra lagledere

Vi har stilt noen av laglederne i futsalserien noen spørsmål for å høre hvordan de til nå har opplevd seriespillet. Spørsmålene vi stilte var:

1. Hvilken oppsummering vil du gi i forhold til eget lag og serien generelt etter 5 serierunder?

2. Hvilke forventninger har du og laget til fortsettelsen i futsalserien?

3. Hva har overrasket deg mest til nå i serien? Både positivt og negativt.

4. Hvilke 5 spillere synes du har vært best til nå?

5. Etter 5 serierunder er jo tabellen begynt å sette seg, men det er enda 9 runder igjen. Hvilke 2 lag tror du vil ta kvalikkplassene til slutt? og hvorfor?


Tom Karlsen, Skarp

1. Sleit med lite folk etter første helga så blei tungt mot spesiellt sjarmtrollan. Rimelig fornøyd med kampen mot Patriotan. Men har enda masse å gå på. !

2. Vi forvente å spille enda bedre når vi har fått tilbake spillere som har vært på reise og når vi blir mer samspilt.

3. Ingenting egentlig

4 Jonas johansen har utmerket seg. Synes spillerne på Nordpolen er i en klasse før seg sjøl!

5. Nordpolen. Pga brei og fin stal med mange rutinerte spillere.
Sjarmtrollan. Pga ung ståpå vilje og en stor stall !

Ken Arne Moldenes, Berserk

Hei futsalfolk!

1. Berserk er godt fornøyd med poengfangsten etter første helg, men ikke så fornøyd med eget spill til nå. Serien generelt har holdt et godt, men forventet nivå.

2. Berserk forventer å plukke nok poeng til å henge med i toppen gjennom hele sesongen. Forventer også at spillet forbedrer seg kraftig.

3. Litt overrasket over Nordpolens suverene resultater. Forventet 14 seiere for Nordpolen, men målscoren har vært litt i overkant.

4. Jørgen Vik har holdt et meget høyt nivå til nå, og kan fort bli den matchvinneren Sjarmtrollan trenger i slutten av sesongen.

Ruben Kristiansen viser suveren teknikk og hvor voldsomt viktig han kan være for Berserk i jakten på PlayOff.

Alexander Samuelsen er kanskje den type spiller Skarp manglet forrige sesong. Sterk, god teknikk og kan gjøre ting på egenhånd.

Jonas Johansen har vist seg som en flott ambassadør for futsal i Nord. Mange mål, godt humør og en viktig brikke for Nordpolens videre suksess.

Tobias Vibe har også hatt en flott åpning på sesongen. Litt svake resultater, men har vist seg som en viktig spiller for et Patriotan som vil komme sterkere for hver kamp.

5. Nordpolen ender opp med full pott. Tror fortsatt Hulløy tar nok poeng til en andreplass i en tett avslutning

Simen Johansen, Sjarmtrollan

1. Det gikk som forventet, hadde selvfølgelig håpet vi skulle tukle Berserk av pinnen, men det gikk som vi fryktet. Ellers har Nordpolen også vært ekstrem, vi håper å kunne kjempe med de neste gang vi møter de.

2. Vi forventer at våre prestasjoner blir bedre, vi har mye å jobbe med og jeg håper alle på vårt lag tar mer ansvar og viser vilje til å stå på.

3. Skjervøy trudde jeg skulle være bedre, hvertfall ikke tape 13-1 mot Patriotan. Nordpolen har vist en ekstrem klasse, og håper de klarer å heve seg ennå mer mot kvalik.

Noen spillere: Håvard Nome (Tsi, frisk spiller, aldri hørt om han og jobbet til tider utrettelig mot Nordpolen). Og de 2 nye spillerne til Nordpolen fra mjølner, gode spillere begge.

4. De 5 beste, ikke rangert.
4.1. Ruben Kristiansen (Enormt tempo med en teknikk fra en annen verden)
4.2. Erik Bærta ( Skårer mye mål og er rutinert, betyr mye for et Berserklag)
4.3. Jonas Johansen ( Skårer mye mål, frisk mann i et ellers godt nordpolenlag).
4.4. Jørgen Vik ( Etter min mening absolutt blant seriens beste keepere).
4.5. Tobias Vibe (Litt godvilje fra min side, men imponerte stort som spiss med noen voldsomme mottak mot Skjervøy, Peter Crouch sir vi bare)

5. Håper det blir liten tvil om at Nordpolen tar en av de 2 plassene, trur de har størst mulighet for å få en futsalhelg til Tromsø igjen. 2. plassen trur jeg blir mer åpen, men så inhabil som jeg er trur jeg at vi Sjarmtrollan vil ta 2 plassen etter en voldsom sluttspurt som starter oppe på skjervøy neste helg.