Sølvgutan tok sølv

I tippeligaen gjorde dem en glimrende sesong som ble kronet med velfortjente sølvmedaljer. På futsalparketten har dem prøvd seg to ganger uten hell.
Proppfulle av selvtillit og anført av TIL-kaptein og landslagsspiller Ruben Yttergård Jenssen, var TIL gutan klare til å innta «løvens hule» for å møte Nordpolen FF`s gutter til dyst. «Løvens hule» er Nordpolens treningskammer vinterstid, som tåler sammenligning med Batmans hule, hvor kongen av Gotham City klargjør seg for nye utfordringer. Mange har prøvd seg gjennom årenes løp, og like mange har måttet ta den tunge veien ut av «løvens hule» utspilt og beseiret av isbjørnan.
Som så mange andre stilte «Sølvgutan» med godt humør og fulle av pågangsmot. Det var ikke minst herlig å se dem varme opp som et Sovjetisk lag under Stalins ledelse, disiplinert og samkjørt til tusen.
Da kampen var i gang jobbet dem med galei innsats og oppofrelse for hverandre. Halvveis i økta kommenterte lagkapteinen at dette må ha vært årsbeste og europeisk snitt på prestasjonene.
Da 2 x 90 minutt med futsal var spilt ble resultatene slik:
15.12.2011: Nordpolen FF- Sølvguttan 4-3
For Sølvguttan: Remi Johansen, Ruben Yttergård Jenssen(C), Sigurd Rushfeldt, Mohammed Ahammed
Nordpolen FF: R. Christensen, R. Danielsen, H. Haugen

19.12.2011: Nordpolen FF- Sølvguttan 4-3
For Sølvguttan: Ruben Yttergård Jenssen(c), Helge Haugen, Kenny Stamatopoulos, Markus Sahlman
Nordpolen FF: R. Johnsen, R. Danielsen, Mads Nordmo

Merknader:
Det var artig å høre TIL kaptein Ruben Y. J. utrope første kampen som årsbeste selv med tap.
I andre kampen valgte «Sølvgutan» å prioritere det defensive med å hente inn to keepere for å mure igjen buret, dessverre med lite hell.
TIL kaptein RYJ har invitert Nordpolen`s Runar Danielsen opp på TIL`s fotballskole kommende sommer for å drive spesifikk finteundervisning på den klassiske Nordpolen-finten: veggspill- oversteg- tunnel-mål.
Nordpolen har i samtaler med RYJ sagt seg villig til å være behjelpelig i utarbeidelsen av et nytt treningsprogram for at landslagsspilleren skal stå bedre rustet til den kommende sesongen.

Nordpolen FF takker TIL for den sportslige sammenkomsten og ønsker «gutan» lykke til i 2012 og ber dem i samme slenge spille inn julestemninga med Peter Gabriels: «Dont give up».