Solid helg i Oslo

10519512_738747586174633_4143505173901833539_n-2

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble en fantastisk futsalhelg for Nordpolen med fire poeng mot henholdsvis KFUM og Vegakameratene. Spesielt 1-5 seieren mot Vega er noe vi kommer til å se tilbake på som en fantastisk opplevelse, der hardt og lojalt arbeid var grunnmuren for det sterke resultatet.

Et av fokusområdene våre denne helgen var god defensiv organisering etter for mange baklengsmål i Trondheim. Her viste vi stor fremgang og kunne faktisk fått med oss alle poengene hadde det ikke vært for KFUM´s utligning ca ett minutt før slutt i lørdagens oppgjør. Elias Skogvold ga oss ledelsen i 1.omgang etter en flott prestasjon som endte med at Elias prikket ballen i det lengste hjørnet.

I denne kampen spilte vi med følgende mannskap: Christian, Nijlas, Jesper, Erik Lomås, Erik Sommer, Elias, Børge, Stig Rune og Hugo. Per Styve var i oppvarming, men en ankelskade satte stopper for spill i begge helgens kamper.

Til søndagens kamp tok vi med oss en stor dose selvtillit og med stor tru på at vi kunne få med oss noe mot ligafavoritten Vegakameratene. Dette ble en kamp som vil gå inn i, vårs allerede smekkfulle historiebok, som en av våre største prestasjoner på futsalbanen. Da dommeren blåste av kampen viste resultattavla hele 1-5 i favør oss. Målene ble scoret av Børge (2,), Stig Rune, Elias og Erik Sommer.

Laget: Christian, Nijlas, Jesper, Erik Lomås, Erik Sommer, Elias, Børge, Stig Rune og Hugo.

Vi ønsker å takke alle for de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått etter helgens kamper. Det setter vi stor pris på! Neste spillehelg er 13-14 desember i Tromsø. Vi gleder oss!