Sandefjord og Nidaros venter på «hjemmebane!»

10411195_658264000957370_9109201271863420501_n

 

Da er det endelig klart for nye serierunder i eliteserien i futsal. Denne gangen går turen til Nordens Paris og Breivikahallen, en hall vi har mange gode opplevelser fra opp gjennom årene.

Fredag kl. 21:00 tjuvstarter vi denne helgens kamper mot Sandefjord. Det blir en meget tøff kamp mot et lag som i skrivende stund er innehaver av 3.plassen. Statistikken viser 3-0-3 på de siste seks kampene, og i reine poeng betyr det 9 av 18 mulige poeng så langt. Den totale målforskjellen viser 19-18, og med sitt ene plussmål er Sandefjord med i en liten gruppe på fire lag som har positiv målforskjell etter seks serierunder.

Lørdag 17:15 venter Nidaros. De har, i likhet med oss,  7 poeng etter fem spilte kamper. Formkurven viser 2-1-2 og med en målforskjell som viser 9-10. Et lag som både slipper inn og skårer lite sammenlignet med de andre lagene i serien.

For vår del er det ventet at flere spillere melder seg på igjen etter skader, sykdom og reise. Det vil gi en ekstra boost på toppen av de to flotte resultatene vi fikk med oss fra Oslo mot henholdvis KFUM (1-1) og Vegakameratene (5-1). Med de gode prestasjonene i friskt i minne, er vi (som vanlig) veldig optimistiske med tanke på helgens oppgjør, som appåtil er i en hall som så godt som er vår hjemmebane.

I skrivende stund har ikke redaksjonen fullstendig oversikt, men vi prøver oss likevel på et utkast av helgens tilgjengelige spillere:

Preliminær tropp: Christian, Hugo, Nijlas, Runar, Mats, Anders, Børge, Per Styve, Håvard Nome, Elias Skogvold, Erik Sommer, Erik Lomås,  Stig Rune Hansen, Raymond Johnsen og Christer Johnsgård.

Vi understreker at dette er en tropp det med all sannsynlighet vil endres på inn mot kampene. Det vil også kunne bli endringer fra fredagen til lørdagen. For de raskeste oppdateringer på startlag og tropp, følg oss på Twitter – @Nordpolenff eller facebook.com/NordpolenFutsalForening.