Nyttårscupen er over!

Etter nok en lang helg med arrangement og fotball er Nordpolens Nyttårscup over for denne gang. Les mer om vinnerne her.

En lang turneringshelg sto vi igjen med to vinnerlag, syv vinnere av spillerpriser og en fair play-pris.
I dameklassen var det til slutt Hulløy sitt damelag som stakk av med førsteplassen, pokal og pengepremien. I finalen vant de 4-3 over Hønseriet som med det endte på 2. plass. 3. plassen var det gamle ringrever fra Håkvik som vant. 3-1 sto det til slutt for Gamle Håkvik mot Hardhaus 3.

I dameklassen ble det delt ut 3 priser, beste spiller, beste keeper og toppscorer.
Toppscorer i dameklassen ble i år, som i fjor, delt mellom to spillere, Marie Halvorsen og Elin Løstad. Begge scoret 7 mål hver og spilte sammen på Hulløy sitt vinnerlag.
Beste spiller ble gitt til Eline Johansen, også hun fra Hulløy.
Beste keeper ble Kamilla Pedersen fra Hønseriet.

I herreklassen var det storfavorittene Hulløy som vant finalen 3-0 over FC Skisko. To år på rad med seier i Nordpolens nyttårscup for Hulløy. FC Skisko imponerte mange med en sterk 2. plass i turneringen, dette klarte de også uten innbyttere gjennom hele helgen! En sterk prestasjon av trivelige gutter. I bronsefinalen var det to litt nedslåtte lag som braket sammen, i en målrik kamp vant til slutt Bal Futsal 5-3 over Nordpolen Black.

I herreklassen ble det også delt ut spillerpriser, her er vinnerne:
Suveren toppscorer i år, Eirik Lomås med hele 22 mål for FC Skisko.
Beste spiller i herreklassen gikk til vinnerlaget Hulløy, John Ndikumana.
Hulløy stakk også av med beste keeper, Stian Høgland.

I tilleg ble det delt ut en fair play-pris, og denne gikk til Vika. Vika fikk også 1000 kroner sammen med fair play-prisen.

NordpolenFF.com kommer tilbake med mer stoff fra turneringen. Blant annet er kommer det noen godbiter fra NordpolenTV.

PS! Det kan nevnes at et høydepunkt for mange i Nordpolen leiren i helga var kvartfinalen mellom Nordpolen-lagene. De unge Nordpolen Black guttene gikk seirende ut av denne kampen, til stor glede for Black og stor skuffelse for White. Et oppgjør som ikke blir glemt med det første for Nordpolen Black. Det skal sies at Nordpolen Black nå har laget et eget treningsprogram for Nordpolen White, slik at nivået blir jevnere i Nordpolen!

Takk for en fin helg til alle som har deltatt på en eller annen måte i turneringen i helgen, og et fortsatt godt nytt år!