Nyttårscupen 2012

Da var en lang futsal-helg over. Her kan du se hvem som vant.

En lang og innholdsrik turnering er over. Nordpolen FF ønsker å takke alle som har bidratt til en fin futsal-helg. Både sponsorer, samarbeidspartnere, tilskuere, spillere og lagledere.

Som alltid ønsker vi å forbedre turneringen vår, og i den anledning ønsker vi at deltakere/tilskuere etc. gir oss en tilbakemelding med ris og ros. Send oss en mail på Nordpolenff@hotmail.com med deres synspunkter.

Nå over til det som var fokuset for de fleste i helgen, nemlig turneringen. Alle resultater og kamp-referater ligger her.

Dameklassen ble vunnet av Nordpolens aller første damelag noensinne. De vant 3-1 i finalen mot Medkila, som endte på 2. plass.
I bronse-finalen møtte FC Ofoten Heia Gjengen futsal. Kampen endte 2-1 til FC Ofoten som kapret 3.plassen.

Kåringer:
Beste spiller: Marie Dølvig Markussen, Nordpolen FF. 14-åringen herjet til tider med eldre spillere og var i en egen klasse fra første spark. Se opp for denne jenta i fremtiden. Fantastisk stort talent! Gratulere.
Beste keeper: Therese Bentsen, FC Ofoten. Sto til tider fantastisk og hadde mange gode redninger. Holdt laget sitt inne i de viktige kampene. Fullt fortjent pris. Gratulere.
Toppscorer: Marie Dølvig Markussen, Nordpolen 16 mål.

Herreklassen ble vunnet av Nordpolen White, som var overlegen i finalen der de ledet fra start til slutt. Ved 5-0 til pause var vel kampen egentlig kjørt for Indre futsal. Indre futsal endte på 2. plass etter 1-6 i finalen. Bronsen ble vunnet av FC Skisko, som vant bronsefinalen 1-0 over Nordpolen Black.

Kåringer:
Beste spiller: Erik Lomås, FC Skisko. Var et helt angrep alene til tider. Scoret fra alle posisjoner og var en konstant trussel for motstanderene. Spennende spiller som blir å ta Senja med storm. Gratulere
Beste keeper: Andreas Framvik Nilsen, Nordpolen White. Sto godt i mål bak et bunnsolid forsvar. Har flere store redninger i løpet av turneringen, nesten uten å slenge seg. Posisjonerer seg slik at han ofte står der skuddet kommer. 4 innslupne på 8 kamper er mer enne godkjent. Utespiller til vanlig.
Toppscorer: Erik Lomås, FC Skisko, 21 mål. Scorer fra umulige posisjoner. Beste spiller også.

Beste dommer: Marius Jespersen. God og myndig dommer. Gratulere.

Vi må forøvrig gi masse ros til dommerne som stilte opp under turneringen. Deres innsats var upåklagelig som «ferske» futsaldommere, med et kort kurs bak dere. Tusen takk for at dere stilte opp både som dommere og spillere på Black Hawks. Håper dere stiller til neste år også.

I tillegg hadde Nordpolen en jury som ga ut en Fair Play pris. Den gikk til damelaget Hurven. Laget tapte alle sine kamper med store siffer, men beholdt likevel smilet og gleden ved deltakelse. Det er alltid godt å se at lag som ikke alltid får det til på banen, fortsetter innsatsen uten å gå sur og lei. Juryen mener at Hurven er verdige vinnere av Nordpolen Nyttårscup Fair Play Pris. Gratulere.

 

Det var en kort oppsummering av prisene og turneringen. Gå inn her for å lese live-oppdateringene fra de fleste kampene, vår utsendte hadde noen morsomme kommentarer innimelllom. Vi håper dere leser disse med godt humør og uhøytidelighet. Vi hadde til tider problemer med nettet under turneringen, derfor er ikke alle kampene kommentert med mer enn målscorere og kort. Vi må bare beklage dette, men dette skal vi klare å forbedre til neste år.

Nok en gang vil vi takke alle som har bidratt til en fantastisk helg i Ballangen Flerbrukshall og futsal-moro.

Håper vi sees til neste år. Planleggingen av Nordpolens Nyttårscup 2013 er allerede i gang.

Sportslig hilsen fra Nordpolen-familien.