2138_126088355622_5122_n

Vi går en spennende seriehelg i møte og endelig er Torgeir Kvitvik tilbake!

Helgen 15-17 nov tok vi turen til Kautokeino for årets utgave av Nilut Cup. Der spilte vi oss frem til finaleplass, men endte til slutt med å tape 3-2 etter goalden goal mot Team Skånland. Sportslig sett endte turneringen på labert vis, men det var likevel mange høydepunkter med blant annet god middag hos Pappa Eira og det årlige klubbmesterskapet i stein,saks,papir. Vinneren ble noe overraskende Christian Larssen etter seier mot Stian Johnsen i finalen. En enda større overraskelse var det at solide spillere som Andreas Markussen og Børge Henriksen røk allerede i gruppespillet. Vi gratulerer uansett Christian som årets mester!

Den første seriehelgen ga oss 10 poeng, som ble særdeles godt krydret med cupavansement etter en rysare av en futsalkamp mot Lødingenpatriotene. I seriespillet betyr det at vi pr.tidspunkt ligger på 2.plass, bak en av helgens motstandere Tromsø som har imponerende 12 av 12 mulige poeng.

I helgen møter vi følgende lag i Breivika:
Lørdag 1130: Tromsø – Nordpolen 0-5
Mål: Børge 2, Christer, Torgeir og Nijlas
Lørdag 1540: Nordpolen – Sølvreven 10-2
Mål: Erik 3, Raymond 2, Christer 3, Børge 2
Søndag 1040: Tromsø 2 – Nordpolen
Søndag 1630: Nordpolen – Sjarmtrollan 2

Troppen er som følger: (kan komme endringer)
Keepere: Christian Larssen, Hugo Sæther.
Bakspillere: Runar Danielsen, Torgeir Kvitvik, Andreas Markussen og Nijlas Eira.
Frontspillere: Erik Sommer, Børge Henriksen, Raymond og Christer Johnsgård.

Det er spesielt artig å merke seg at Torgeir Kvitvik (bildet) gjør et etterlengtet comeback etter en lang periode med skader. Han blir virkelig en «one to watch» for Tromsøpublikumet.

I en kommentar til nyhetsdesken forteller Torgeir følgende om helgens comeback:

«Min plan var opprinnelig å få noen gode år med Nordpolen etter å ha lagt opp 11ér fotballen. Dessverre ble jeg plaget med skade og dermed så det ikke spesielt lyst ut med tanke på videre spill. At jeg nå likevel får muligheten til å kakke litt futsal med guttene, er jeg selvsagt kanonfornøyd med. Trur faktisk jeg blir å kjenne det litt på nervene også når jeg kler på meg drakta»  avslutter Torgeir «Maradona» Kvitvik.

Følg oss på:

Nordpolenff.com
Facebook.com/nordpolenfutsalforening
Twitter: @nordpolenff
Instagram: @nordpolenff
Youtube.com