Nordpolen seriemester 2012/2013

Førr en dag, førr ett lag. Etter en svak fjorårssesong slår isbjørnan knallhardt tilbake og tar lagets tredje seriemesterskap. Forhåpentligvis er mesterskapet startskuddet på ei rå avslutning av sesongen. Mye viktig gjenstår.
Nordpolen gutta kan se seg stolt tilbake på årets seriespill. Laget innkasserte 21 seire og 1 tap. Laget debuterte for første gang på hjemmebane, med den viktige seieren mot hovedrival Sjarmtrollan. Gutta har lagt ned utallige timer på parketten, på mølla, i motbakkene, i styrkerommet, i bil for å nå dette delmålet. Er det noe vi vet og har erkjent i Nordpolen miljøet er det at veien til suksess kun kommer gjennom hardt arbeid. Derfor vinner vi alltid fortjent og taper fortjent, men alltid med et ønske om å jobbe hardt for å kunne slå tilbake. Og når vi står der med seireren i hånda og det oppnådde målet i baklomma, ja da er alt slitet verdt det.
I tillegg er vi stolt over å samarbeide med Ofoten Sparebank for å nå målene våre. En fotballinteressert bedrift med stort hjerte for lokalsamfunnene i Ofoten.

Spillerne som bidro til seriemesterskapet:
Hugo Sæther
Christian Larssen
Kjetil Warholm
Roar Christensen
Nijlas Julius Eira
Andreas Markussen
Runar Danielsen
Raymond Johnsen
Ruben Yttergård Jensssen
Ruben Kristiansen
Freddi Johansen
Børge Henriksen
Elias Skogvoll
Erik Lomås
Stian Johnsen

Nordpolen har mer aktivitet i vente. Helga 9.og 10. Februar reiser laget til Bodø for å kjempe om retten til å spille nasjonalt playoff til eliteserien. Vi kommer tilbake med mer info om Bodø helga.