Nordpolen Futsal Fest- En gledens dag

45 unge smil, 10 Nordpolen smil og glade foreldre. Skulle lørdagen bli oppsummert i ei setning må den første være dekkende. For Nordpolen inneholdt dagen dobbel glede.

Nordpolen inviterte til fest, og fest ble det. 10.00 stod 40 forventningsfulle barn og ungdom klare til innsats på futsalskolen. Nordpolen stilte med ni engasjerte trenere fordelt på fem aktivitetsstasjoner. Futsal har veldig mange likheter med vanlig fotball, derfor vil tips og tricks spillerne plukker på en slik dag overføres til den vanlige fotballen. I dag fikk deltakerne coaching, tips og tricks innenfor skudd, føring, vending, pasning, finting og fotballstyrke. Vi håper deltakerne lot seg inspirere til å ta med seg noen av tipsene hjem for øve gang, på gang, på gang, til det er en del av verktøykassa deres. En times futsalskole går fort. Derfor var det en fryd for øyet å se idrettsgleden da deltakerne på tvers av klubb, kjønn og alder ble delt inn i lag som fikk spille utallige kamper mot hverandre; futsal rock`n roll på sitt beste. Innsats, prøving og feiling, mestring og samarbeid på godt nivå er ei kort oppsummering av futsalkampene. Måtte dem finne den intense gleden ved lagspill som har vært den viktigste faktoren til at vi har har reist land og strand for å spille, slik at dem som oss, ikke gir seg før vi blir fraktet ut med rullator.
Nordpolen lot seg inspirere av hjemmefordelen med to solide kamper. Laget kom tregt i gang i begge kampene og måtte nøye seg med 1-1 til pause i begge. Derimot ble andreomgangene en oppvartning i pågangsmot, tempo og trykk. Det resulterte i at motstanderne fikk nok med å demme opp for et konstant angrepstrykk fra isbjørnene. Til slutt klarte ikke TIL og Berserk å stå i mot, noe som gjorde sluttresultatene til rene utklasningssifre.
Med helgas to seire sikret Nordpolen den gjeve billetten til Nordnorsk mesterskap. Nå gjenstår tre sluttspillkamper i serien. Nordpolen leder med to poeng på rivalene fra Lødingen. Nordpolen møter Lødingen Patriotene, FC Sortland og Hålogalandslaget i de tre siste.
Nordpolengjengen takker avslutningsvis alle deltakerne og publikum for oppmøte. På gjensyn!

Nordpolen FF- TIL 5-1

Nordpolen FF- Berserk 8-1

BerserkFutsalskoleTIL

Samarbeidspartner 2013/2014

Samarbeidspartner 2013/2014