Nordpolen FF påmeldt i Salangen Cup 27.- 29.januar

Nordpolen FF reiser til den tradisjonsrike Salangen Cup med flere debutanter.
Salangen Cup har vært en god suksesshistorie for Isbjørnan fra Nord. Nordpolen har gått til topps hele 6 av ni gang, ett sølv og en bronse.
Til Sjøvegan tar Nordpolen med seg to spennende debutanter.

Christian Larsen er Salangsgutt som har gått gradene i SIF og har spilt mange divisjonskamper på seniornivå. Keeperen har valgt å ikke spille divisjonsfotball i den kommende sesongen. Christian har i flere futsalturneringer vist seg som en veldig solid futsalkeeper med god skuddstopping, rask reaksjonsevne og gode igangsettinger. Det blir spennende å se om han klarer å følge opp i Nordpolen-trøya. Historisk sett blir Christian den femte Salangsgutten i Nordpolen-trøya etter Mats Nordmo, Hugo Sæther, Rune Repvik og Erik Lomås.
http://www.nordpolenff.com/wp-content/uploads/2012/01/Elias1.jpg
Elias Skogvoll(15) er Ballangsgutt og føyer seg dermed inn i rekken av gode spillere fra Ballangen som har spilt/spiller for Nordpolen FF. Elias har gått gradene i aldersbestemt fotball i Ballangen IL. Nå er unggutten innlemmet i FK Mjølner hvor han har fått plass i A-troppen. Elias kan se tilbake på en opplevelsesrik fotballsesong med landskamp for G15-Norge, cupfinale med Mjølner i gutteklassen mot RBK og kåret til årets unge spiller i Lødingen Futsal turnering. Elias er en klok fotballspiller med gode basisferdigheter og gode valg. Vi gleder oss allerede til Salangen hvor Nordpolen skal forsvare hegemoniet sitt.

Troppen blir tatt ut seinere…