Nordpolen FF er blant de 8 beste i Scandinavia

kappacup_033.JPGI helga ble Kappa Cup arrangert i Oslo. Turneringen går for å være den mest presisjefylte turneringen i landet. Til denne turneringen kan man ikke melde på laget, men arrangørene inviterer de lagene de mener er de 40 beste i Scandinavia. Nordpolen FF var et av lagene som ble invitert og gjorde sine saker bra.

I gruppespillet møtte vi en rekke sterke motstandere, faktisk var gruppen så sterk at den på forhånd ble kalt for dødens gruppe. Alle kampene i gruppespillet ble jevne kamper og fasiten vår etter 4 spilte gruppekamper var 2 seirer en uavgjort og et tap. Dermed ble Nordpolen nr 2 i gruppa og gikk videre til 8.dels-finale. Der møtte vi Team Toit som hadde vunnet sin gruppe. Kampen ble en jevn affære, men vi vant til slutt 1-0 etter å hatt flere store sjanser i ekstraomgangene. Jonny var målscorer. I kvartfinalen møtte stod Team Truncus på motsatt banehalvdel. Også denne kampen var en jevn affære. Etter ordinær spilletid stod det 1-1 etter at Ken Robin utlignet for like før full tid. I ekstraomgangene styrte vi spillet og var nær scoring da Jonny skjøt i tverrliggeren. Men Team Truncus gikk opp å avgjorde på en litt usporslig måte da de tok et innspark før vi hadde fått alle spillerne på banen. Dermed ble det exit for oss i kvartfinalen. Selv om vi var veldig nært å gå videre til semi-finale må vi si oss førnøyd med å ha kommet helt til kvart-finale i denne kvalitetsspekkende turneringen. Det betyr at vi er blant de 8 beste lagene i Scandinavia. Vi har allerede fått signaler om at vi blir invitert til neste år og satser på å gjøre det enda bedre da.

kappacup_001.JPG kappacup_003.JPGkappacup_012.JPGkappacup_016.JPGkappacup_022.JPGkappacup_038.JPG
Disse deltok For Nordpolen FF: Kristian Bergfald, Jonny Hanssen, Torgeir Kvitvik, Stian Berg Johansen, Freddi Johansen, Raymond Johnsen og Ken Robin Jenssen.

Merknader:

– Alle utespillerene scoret et mål hver

– Dette var Ken Robins 10. turnering

– Turneringen ble vunnet av Jølegløgg etter en 3-2 seier over Stockholm All Stars