Nordpolen ble seriemester

Nordpolen ble i dag seriemester i 1. divisjon avd. Nord-Norge.

Nordpolen trengte ikke gjøre annet enn å møte opp til seriens siste kamp. Det eneste laget som hadde en teoretisk mulighet til å erobre 1.plassen foran Nordpolen var Sjarmtrollan. Men siden de tapte sin nest siste kamp mot Patriotan(7-1), var Nordpolen seriemestere allerede før kampstart.
Men Nordpolen ville avslutte serien på en fin måte. Det gjorde de også! Skjervøy var motstander i siste seriekamp, men det virket ikke som om de ville være med i dag. Skjervøy kom 10 minutter for sent til kampstart og kom med 5 spillere. I tillegg ble keeperen skadet midtveis i førsteomgang og en spiller forsvant bare samtidig. Keeperen kom tilbake på banen etter ca. ett minutt på sidelinjen, mens Skjervøys svar på Houdini plutselig dukket opp litt ut i andre omgang.

Seieren var aldri truet for Nordpolen i denne kampen og isbjørnene fra nord ledet 15-1 til pause og det ble til slutt 33-2 i en merkelig kamp. Med så mange mål var det vanskelig å holde styr på målscorere, men vi fikk opplyst at Børge Henriksen puttet hele 17 mål i denne kampen! Med det ble han også toppscorer i serien med hele 40 mål på 12 kamper. Nordpolen satt også ny scoringsrekord i 1.divisjon avd. Nord-Norge i denne kampen. Sjarmtrollan var nære på å slå rekorden senere når de møtte Skjervøy, men de vant «bare» 31-3. Man så fra start av at de ville ta rekorden, men til tross for godt over 100 skudd mot mål(ca.) ble det ingen ny rekord.
Med det avslutter Nordpolen serien og gjør seg klar, sammen med Sjarmtrollan, til opprykkskvalik i slutten av Mars.

NordpolenFF.com kommer tilbake med mer fra kveldens bankett på Alfheim, der kretsen skal dele ut noen priser og pokaler.