Nordnorske mestere 2014

Nordpolen kopierte fjorårets prestasjon og kan krone seg som nordnorges beste 1.divisjonslag.

Nordpolen FF gikk i det nordnorske mesterskapet med fjorårets suksess i Bodø friskt i minne. Da feide Nordpolen all motstand av parketten, selv det nåværende eliteserielaget Sjarmtrollan fikk kjenne isbjørnans vrede. I tillegg har Nordpolen ikke tapt en eneste seriekamp i år. For gjengen var målsetningene tydelige, vi skulle vinne det nordnorske mesterskapet og dermed være klar til årets høydepunkt; den nasjonale playoffen til eliteserien.
Slik gikk kampene:
Svartisen Futsal(Mo)-Nordpolen FF 1-6(0-2)
Nordpolen FF-Lødingen Patriotan 4-4(3-0)
Lødingen Patriotan- Svartisen Futsal 4-3(0-2)

Med 4 poeng og god målforskjell kunne vi sent lørdag, etter at LP kapret den siste kvallikbilletten i en spennende kamp mot Svartisen, krone oss som nordnorske mestere igjen.
Prestasjonsmessig spilte vi tre solide omganger med solid forsvarsspill og truende angrepsspill. 2.omgangen mot LP var et synlig bevis på hvor viktig 100% tilstedeværelse og ønske om å fullføre oppgaven helt ut. Nordpolen så ut som en blek kopi av seg selv og ga fra seg initiativ og dominansen i kampen. Dermed endte kampen med poengdeling etter at LP scorte i siste millisekund. Av de 2.omgangene vi har spilt i år, er denne en av få vi har «tapt» i målprotokollen. Dette bør vi ta læring av og rettes på. For dette handler i bunn og grunn om prestasjonsmentalitet som vi ønsker å være rå på.

Før vi klinker til i Bergen forbereder vi oss individuelt på Bjørndalen-nivå og kollektivt gjennom ei treningssamling senere i februar.

Vi brukte denne troppen i helga:

Keepere:
Christian Larssen og Hugo Sæther
Nijlas Eira, Raymond Johnsen, Mats Nordmo, Runar Danielsen, Børge Henriksen, Erik Sommer, Erik Lomås og Stian Johnsen