Futsalfest i Ballangen

Lørdag 11.janauar inviterer Nordpolen til futsalfest i Ballangen flerbrukshall. Sluttspillkamper i 1.divisjon og futsalskole står på programmet.

Det er en glede å få invitere deg på en futsalfest uten sidestykke førstkommende lørdag. Spennende kamper i sluttspillet for Nordpolen, futsalskole for fremtidige futsalstjerner og selvfølgelig åpen kafé for de som skulle ønske seg noe å drikke/spise.

Etter å ha møtt alle lagene i avdelingen, deles nå serien i to. Det betyr at lagene fra 1-6 plass møtes i et sluttspill for å avgjøre hvem som får representere i den nord-norske delen av kvaliken til elitserien. Her møtes de to beste fra Troms og Nordland til duell for å til slutt avgjøre hvilke to lag som får reise til det siste nåløyet som er hovedkvaliken til eliteserien.

For å komme dit, må man havne på enten 1. eller 2.plass på tabellen. Tar man en titt på nettopp tabellen vil det observante øye se at målforskjellen fra de første rundene er strøket, men at poengene man allerede har kapret også vil telle i sluttspillet. Dermed ser status slik ut før sluttspillet sparkes i gang:

1.plass Nordpolen 29p
2.plass Lødingenpatriotan 27p
3.plass Tromsø 21p
4.plass Berserk 19p
5.Plass Hinnøya 19p
6.Plass Sortland 19p

Her er helgens kamper i Ballangen:

Kl 13.00: Nordpolen – Tromsø
kl 15.00: Tromsø – Berserk
kl 17:00 Nordpolen – Berserk

I tillegg vil det, som i fjor, også blir arrangert futsalskole fra kl 10 til kl 12. Samtidig håper vi å få spilt noen «skolekamper» mellom de oppsatte sluttspillkampene.

Da gjenstår det bare å ønske deg hjertelig velkommen til Ballangen flerbrukshall på lørdag. Vi schnakkes!