En stor takk!

Nyttårscupen 2017 er ferdigskrevet og levert til historiebok-trykkeriet, og selv om antall påmeldte lag havnet et stykke under rekordåret 2012, la ikke det noen demper på det som ble nok en fartsfylt og spennende turnering i Ballangen. For oss i Nordpolen har nyttårscupen vært et fast høydepunkt i en årrekke og at det fortsatt er mange der ute som vil dele en helg i starten av januar med oss, er vi veldig takknemlig for.

I år ble det gjennomført en bedriftsklasse i tillegg til herre-og dameklassen. I bedriftsserien var det hyggelig å treffe gjengen i Olaelva FC igjen, parallelt med at vi fikk stifte noen hyggelige bekjentskaper i Tideforsikring, Ballangen EM Dudly 1 og 2 og Apotek 1. I denne klassen gikk Tideforsikring seirende ut av turneringen med 12 av 12 mulige poeng. Med spillere som Odd-Karl Stangnes, Eduard Chirita og Inge Indahl i stallen er det nok et eksempel på at kvalitet ikke ruster.

I dameklassen deltok PSG, Mjølner, Nederlaget og Ballangen. PSG ville nok aldri klart å vaske bort noe favorittstempel som uunngåelig ble klistret i panna på dem alle sammen i det de entret hallen. Med mye flott spill, krydret med rutine og ungdommelig pågangsmot, ble det tilslutt en komfortabel 5-0 seier i finalen mot Nederlaget. Likevel er det vanskelig å ikke bli imponert av innsatsen som ble lagt ned alle de tre lokale lagene. Kanskje vi får se noen andre på tronen neste år? Tiden vil vise.

I herreklassen fikk vi se mange gode lag i aksjon, men det var tilslutt Sambaklubben Smikkesmukk som skulle ta det lengste strået i finalen mot Nordpolen Legends. Ulrik Koht Johannessen banket inn den avgjørende scoringen i sudden death og Smikkesmukkgjengen kunne fortjent heve armene og feire turneringsseier.

Til slutt ønsker vi å takke alle samarbeidspartnere, deltakende lag, tilskuere og øvrige støttespillere for innsatsen denne helgen. Spesielt takk til Funn IT som bidro med en Iphone 7 som skapte et herlig engasjement rundt lotteriet. We love you all!

Kort oppsummert:

1.plass herrer: Sambaklubben Smikkesmukk

2.plass herrer: Nordpolen Legends

3.plass herrer: Avis Narvik

 

1.plass damer: PSG

2.plass damer: Nederlaget

3.plass damer: Mjølner

 

1.plass Bedrift: Tideforsikring

2.plass bedrift: Apotek 1

3.plass bedrift: Olaelva FC.