Ei helg med enorm laginnsats

Les hva Runar mener om helgas prestasjon

Nordpolen-KFUM 1-1
Nordpolen-Grorud 7-5

Vi reiste til Bergen med kniven på strupen. Lagene bak oss har begynt å innkassere poeng mens vi selv har hatt en vanskelig periode med lite poeng. Det har plassert oss med begge beina i nedrykksstriden. Så beskjeden til gutta var tydelig, hvis vi ønsker å beholde plassen er vi nødt til å heve prestasjonsnivået fra de siste kampene. Med 7 kamper igjen av sesongen var poengfangsten nødt til å starte igjen denne helga.
Laget viste en fabelaktig respons,  noe vi ønsker å være kjent for. Det å kunne prestere når det virkelig gjelder, når det blåser på toppene.
Vi gjorde det på en måte som gjorde meg stolt. Vi stod opp for hverandre, fightet,  spilte med mer smartness,  tok de tøffe returløpene for laget og ikke minst tok ansvar med å score mål.
Dette var Nordpolen arbeid på sitt beste. Jeg erkjenner pr nå at vi ikke besitter kompetansen til å spille ut motstanderne fra start til mål med offensivt og lekent spill. Vi er nødt til å gjøre det på vår måte, kamuflere våre svakheter og kompensere med det vi kan være best på, nemlig mentalitet, vinnervilje og lagånd.
I helga resulterte det i fire av seks mulige poeng. Fire særdeles viktige poeng.
For meg er dette et signal fra spillergruppa om at vi ønsker å beholde plassen. Helga har gitt oss ny energi og selvtillit inn i de gjenstående kampene i eliteserien. Det blir utvilsomt ei spennende avslutning, slik som tabellen ser ut nå.

Runar