Det første nåløyet

Nordpolen er inne i sine siste forberedelser inn mot NNM i helgen. De to beste får som kjent muligheten til å kvalifisere seg til eliteserien gjennom en kvalikhelg i Bergen i mars, med andre ord: Det første nåløyet er her!

Inndørssesongen 2012/2013 ble en flott opptur med mange gode kamper i 1.divisjon og ikke minst seier i NNM i Bodø våren 2013. Noe av suksessoppskriften var at vi for første gang på noen år hadde en stabil tropp hele sesongen i gjennom. Dessverre skulle det vise seg vanskelig å reise med full tropp til den avgjørende kvalikhelgen til elitserien i mars 2013.

Dette skapte interne diskusjoner om veien videre. Etter en lang sesong med mange tøffee kamper var det sårende å se at vi ikke kunne stille med full tropp da sesongen nådde sitt klimaks. Sammen ble vi enige om å gjøre et nytt forsøk, denne gangen med et sterkt ønske om å få reise med alle mann. I helgen har vi med alle bortsett fra ett eller to unntak, men samtidig har vi fått inn en solid forsterkning i Stian Johnsen. Stian har (ikke overraskende) gjort det meget bra for Vegakameratene i eliteserien, men internt hos oss så har vi alltid sett på han som en isbjørn.

Troppen: (Kan komme endringer pga litt småskader)
Christian, Hugo, Runar, Nijlas, Raymond, Stian, Børge, Sommer, Mats, Christer, Erol, Lomås.

Denne helgen møter vi vårt første nåløyet på veien mot vår felles drøm, nemelig eliteseriespill i futsal 2014/2015. På denne veien møter vi i helgen vår gode avdelingskollega Lødingenpatriotan og Svartisen fra Nordland. Under kan du se en oversikt over helgens kamper i Breivikahallen.

13:00: Nordpolen FF – Svartisen Futsal

16:00: Lødingen Patriotan – Nordpolen FF

19:00: Svartisen – Lødingen Patriotan

Heia Nordpol´n!