Debutant måtte ut på langtur for å bli spilleklar

Dagens debutant ble både svett og sliten for å bli spilleklar til dagens serieomganger.
Hadde det ikke vært for Kjetils løpskraft hadde han troligvis ikke vært spilleberettighet til dagens kamper. Da klokken passerte 19.00 fredag manglet Nordpolen både signatur fra Kjetil, tidligere klubb Skognes og offisiell godkjenning fra kretsen som krever at papirene leveres før midnatt fredag.

Innehaveren av overgangspapirene Runar Danielsen hadde tatt seg et glass vin og kunne ikke være behjelpelig. Ettersom Kjetil ikke har sertifikat måtte han ta løpeskoene fatt. Løpeturen startet fra Bowlinghallen på Stakkevollan. Første etappe var til sentrum sør for å skrive under papirene hos Danielsen. Etter signering gikk turen til sentrum Nord i Tromsø for å få godkjenning og signatur fra tidligere klubb Skognes. Etter opprigning ble unge Warholm beordret over øya til Alkeveien i Gieværbukta for levering av papirer til kretsansvarlige. Vel fremme i Alkeveien får en sliten jogger kontrabeskjed om å levere papirene i Alfheimveien ettersom gulesider.no oppgir det som riktig adresse på vår nødvendige kretsansvarlige. Siste etappe går dermed fra Alfheim til Stakkevollan.

Ingen kan beskylde løpsmaskinen for å ikke å ha lyst til å spille futsal. Da Danielsen ringte opp Warholm lørdagsmorgen for å bekrefte at overgangen var i orden var han i full gang med å knyte igjen joggeskoene. En bekymret Danielsen spør forsiktig: » Ka du tenke på nu Kjetil, vi ska spille om en time», svaret som ble gitt: » æ må spring av mæ melkesyra fra i går».
Kjetil deburte med tre gode kamper og var som en fotballspillende hjortefot.
Imponerende!