Berserks Ken Moldenes tipper utfallet av 1.div

Berserks keeper og ubestridte sjef har gitt sitt tips på hvordan 1.div futsal kommer til å ende. Tabellen ved sesongslutt vil se slik ut i følge Moldenes:

1. Nordpolen. Ingen over, ingen ved siden. Nordpolen tar nok korteste vei opp til Telekiosken Futsal Liga igjen. Har fått 3-4 forsterkninger i løpet av vinteren og er godt rustet på alle plasser. Har også avdelingens eneste landslagsspiller i Stian Johnsen og vil nok valse over alle motstandere.

2. Hulløy. Blir et spennende bekjentskap. Gode resultater fra innendørsturneringer i flere år nå. Litt usikker på om de kan stille samme sterke mannskap hver runde i og med lange reiser.

3. Sjarmtrollan. Meget spennende lag med mange nye forsterkninger. Viste gjennom hele fjoråret at de kan utspille alle lag. Litt for ujevne i prestasjonene til å ta topplasseringen i år.

4. Skarp. Startet fjorårssesongen svakt, men ble sterkere for hver kamp. Kan blande seg helt i toppen hvis de får med de beste spillerne hver helg.

5. Berserk. Regjerende seriemester får en tøff sesong i år. Flere nye spillere i troppen. Avhengig av en god start på sesongen for topplassering, da troppen normalt sett tynnes ut mot slutten.

6. Patriotan. Nytt lag i futsalsammenheng med mange gode spillere i troppen. Vil nok bruke noen runder på å tilpasse seg futsal, og det kan bli utslagsgivende for plasseringen.

7. Skjervøy. Godt lag som lenge var i toppen forrige sesong. Troppen består av flere erfarne futsalnavn og kan fort blande seg inn i topp 4. Viste i fjor at de var veldig avhengig av Reidar Waages mange mål. Også eneste lag som kan dra fordelen av ”hjemmebane” i noen få runder.

8. TSI. Umulig å si noe om dette laget. Spilte jevnt med de fleste i fjor, men har sannsynligvis store utskiftninger siden da. Skal slite med å unngå sisteplassen.

Ser vi bort fra Nordpolen tror vi på et bikkjeslagsmål om plassene fra 2-7. Dette er sesongen hvor alle kan slå alle.