Årets lag i 1. divisjon avd. Nord-Norge

Under mini-banketten i går kveld ble det delt ut diplomer og premier. Se hvem som vant.

Sjefen for futsal i hele Norge, Jo Are Vik, tok initiativ til å la alle deltakere i årets serie kåre årets lag. Årets all-star lag i 1.divisjon avd. Nord-Norge er som følger:
Jørgen Vik, Sjarmtrollan(Keeper).
Erik Bertelsen, Berserk.
Tobias Nygård Vibe, Patriotan.
Runar Danielsen, Nordpolen.
Jonas Johansen, Nordpolen.
Børge Henriksen, Nordpolen.
Alle disse ble valgt av sine med-og motspillere, og ble belønnet med en diplom og ære. Nordpolen gratulerer alle sammen med en velfortjent plass på all-star laget.

I tillegg ble Børge Henriksen tildelt pokal og diplom som årets toppscorer(40 mål på 12 kamper). Vi gratulerer Børge med en god sesong og håper han tar med seg den målteften til play-off senere i Mars.

Erol tar i mot det synlige beviset for 1.plassen

Erol tar i mot det synlige beviset for 1.plassen

Simen Johansen representerer Sjarmtrollan og tar i mot 2.plassen.

Simen Johansen representerer Sjarmtrollan og tar i mot 2.plassen.

Børge får prisen som årets toppscorer

Børge får prisen som årets toppscorer

3 av all-star laget.

3 av all-star laget.

Det var bare 3 spillere fra all-star laget tilstede i går kveld fra venstre ser vi Nordpolens egen Runar Danielsen, Berserks Erik Bertelsen og til slutt Nordpolens toppscorer Børge Henriksen. Nordpolen gratulerer nok en gang alle vinnere.
Nordpolen vil også takke Jo Are Vik for et fantastisk engasjement for futsalen her i nord og for en vel gjennomført sesong med en påfølgende trivelig avslutning.
Til slutt vil vi si at vi er skuffet over at det var så få lag som var delaktig på gårsdagens bankett og antall oppmøtte. Vi håper at flere lag/spillere deltar ved neste tilstelning.

PS! Vi fikk ikke bilde av Berserks mottakelse av diplom for sin 3. plass, men det betyr ikke at de er glemt og vi gratulerer dem med sin prestasjon.

Takk for i år gutter!