7 poeng og cupavansement

Etter uavgjort i serieåpningen mot Sortland har guttene kickstartet sesongen med to strake seiere og cupavansement.

Lørdag:

Vi fikk ikke helt den starten vi hadde håpet på med uavgjort mot Sortland, men når det er sagt så er det lett å la seg imponere over det unge laget fra blåbyen som har flere gode resultater med seg etter åpningshelgen. Målene ble scoret av Mats, Håvard og Børge.

Etter den starten var det knyttet litt ekstra spenning til oppgjøret mot Lødingenpatriotene. Med både 3 poeng i serien OG cupavansement som gevinst, ble det en fartsfyllt kamp med masse situasjoner i-og rundt målene. Patriotan ledet 1-0, 2-1 og 3-2, men en solid kraftanstrengelse mot slutten kampen ga oss en deilig 4-3 seier.
Målene våre ble scoret av Håvard (2) og Christer (2).

Søndag:

Tidlig søndag møtte vi Arvedàvgi Futsal til dyst. Det endte med 17-5 seier, men vil nok ikke gå inn i historien som en av våre beste kamper. Litt naivt forsvarspill fra begge lagene gjorde at dette ble en veldig målrik kamp. Uansett, 3 nye poeng i kassa.
Vi har ikke helt oversikt over fordelingen av antall mål mellom spillere, men det vi kan si er at Hugo var den eneste som IKKE scoret i oppgjøret.

Resultatservice:

Sortland – Nordpolen 3-3
Lødingenpatriotene – Nordpolen 3-4 / kombinert serie- og cupkamp.
Arvedàvgi Futsal – Nordpolen 5-17

Siste kamp søndag spilles 1540 mot Nordlyskameratene. Oppdateringer fra den kamper kommer på vår offesielle twitterkonto @nordpolenff.

Bamseklem