3. serierunde: Nordpolen-Grorud

received_10154821276755051

Nordpolen møter søndag 15:15 fjorårets sølvvinner og et lag som har satt seg mot mål å kjempe helt i toppen. Kampen blir en fysisk og mental kraftprøve.

Etter gårdagens sure tap har isbjørnene restituert seg og er nå klare til å gi alt for tre poeng. Laget har nå fått kjenne på nivået og vet hva som kreves gjennom 2 x 20 effektive minutter for å vinne. Nordpolen er pr nå det laget som har sluppet inn flest mål, men også scoret flest. En av målsetningene til laget er å spille underholdende futsal, og det har vi utvilsomt levd opp til i helga. I fortsettelsen må isbjørnene bli gjerrigere for å ha større muligheter for flere seire. Offensivt spill gir som oftest også større risiko for å slippe inn mål. Denne vektingen er det vår manager som må styre gjennom kampene. Isbjørnene er klare til kamp og gleder seg over nye muligheter.

Manager Jonny Hanssen om kampen:
«Jeg forventer stigning og en mer stabil gjennomføring. Et klart mål er å slippe inn færre mål. Grorud er en av favorittene, men helga har vist at alle kan slå alle. Jeg har alltid tro på seier. I de to første kampene har vi levert mange gode prestasjoner. Vi behøver å forlenge de gode periodene. Helga har vært god læring og jeg har fått se hva vi er dyktige på og hva vi trenger å utvikle. Det har vært positivt til nå og jeg gleder meg til fortsettelsen.»

Dagens tropp:
Hugo Sæther

Mats Nordmo
Anders Amundsen
Raymond Johnsen
Erik Sommer
Runar Danielsen
Per B. Styve
Christer Johnsgård
Børge HenriksenSX
Håvard Nome
Erik Lomås
Nijlas Eira(C)

Kampen sendes på fotballforbundets tv-kanal. Gå inn på fotball.no.
Vi skal prøve å holde oppdatert på vår facebookside og noen tweets på twitter.

«Nå skal vi vise dem vinterveien til Nordpolen.»